Jealous



Let the picture speak for itself
:>

Popstar

Haha, den här låten är bara så awesome ! Perfekt när man liksom jag har börjat tröttna på orginalet. Lyssna på den för det är det fett värt :D

http://www.youtube.com/watch?v=7uSlqI1AVUk

You are the music in me

Tro det eller ej men Linnea Useless har börjat skolan igen . Eller ja, typ börjat läsa upp betygen från ettan i alla fall, så ingen riktig skolan men wtf, jag får sudiebidrag och busskort i alla fall. Snart blir det prao också, juppjupp. Idag har jag tråkigt, och naturligtvis så är det just idag man ska ställa tillbaka klockan så att dagen blir en timma längre, jippie! Men jag lever i alla fall.

Igår träffade jag Sara och typ halva hennes släkt, hennes mormor är kul , "finns det hjärterum så finns det stjärterum" haha. Sedan kollade vi på highschool musical 2, det blir till att se trean någon dag på lovet nu och det ska bli skoj :). Och förövrigt så är det HSM -musik som blir dagens drog. Heheee.

Nu ska jag äta , så adios amigos ^__^


Follow Your Dreams Forget the Scene

Idag har varit en bra dag. Jag kände redan imorse att dagen skulle bli bra, och jo det blev den. Jag upptäckte att Amber Pacific är något av det bästa som finns och jag är happyhappy för det, deras musik får mig att bli så glad liksom!

Nästa bra grej var att jag fick gratis bakelser & espresso vilket inte är fel. Hur och var jag lyckades snylta åt mig det får ni dock lista ut själva ;) . Sedan bar det av till hvitfeldtskas höstkonsert med Bajsan och hennes mor; herre vad många begåvade människor det finns alltså, I'm jealaous ! Men sånt är livet. ^^

Nu är det snart höstlov, som förhoppningvis kommer att bli great. Jag, Maja och Sara har siktat in oss på partyparty och halloweenkväll och sitta uppe och glo på skräckfilm, det blir mys !

Idag är jag glad och idag gillar jag mitt liv.
Så vare med det !


xx
Neaaa

The wierdo with five coulors in her hair

Yepp, det är jag för tillfället. Bleker man svart hår blir det någon underlig, spräcklig blandning av oranget, rött, brunt, blondt och vissa delar är fortfarande svart till och med. Ett tips - don't try this at home .

Anywayzz, så har det hänt en hel del sedan jag skrev sist. Vissa saker borde jag ligga lågt med och inte radda upp här, andra saker är totalt ointressanta för almänheten och vissa saker orkar jag bara inte förklara. Så totally pointless inlägg egentligen, yesss.

Var med Sara idag i alla fall, vi hade kul as always. Synd att hon tränar typ varje dag, så man inte kan ses oftare, i would like to :/ . Tisdagar är bra eftersom de vanligtvis består av Sara, desperate housewifes & supernatural.

*Jag och Sara äter chips i hennes säng*
Sara: Neeeeej Linnea nu spillde du ut massa chips i sängen! Nu måste vi skaka av täcket !
Linnea: Oj...förlåt :o Jag kan hjälpa till att skaka ..
Sara : Ja det får du verkligen!

Det var dagens roligaste och jag skrattar till och med när jag skriver det x')
Det låter inte alls kul nej, men det var det kan jag lova ;'D

That's my life so far. ^^
xxx
Neeaa


Did the best that I could, said I'd die for you and I would

I'm confuesed för tillfället. Hur kommer det sig att vissa människor plötsligt bara struntar i en och låtsas som man inte finns? Hur kommer det sig att ens så kallade kompisar inte stöttar och uppmuntrar en när saker går dåligt utan istället bara ser ner på en eller ignorerar en totalt? Kan en lång tids vänskap bara rinna ut i sanden bara för att man inte "duger" längre?
Jaja, gör som ni vill, my life doesn't depend on you anyway.
(Obs, ingen som läser det här behöver känna sig träffad, it's not about you.)

Det var ändå inte det jag skulle skriva, vad det var har jag däremot glömt av, eller så var det inget viktigt alls, utan att jag bara kände för att kladda ner något.

Onödig fakta bara för att ;
Jag ska träna ikväll
Jag & Curre ska söka jobb på BK , lolz
Jag säger aldrig saker jag inte menar, så har jag sagt något snällt till dig så är det 100% sanning, belive it or not.
Jag har kasst självförtroende
Det värsta som har hänt i mitt liv någonsin har jag aldrig berättat för någon.
Mitt tangentbord är fuckat och vill inte skriva ö
öööö, jättetrögt är det.

Blaha & hejduu <3


~ Håkan @ Liseberg 26/9 ~

Japp bättre sent än aldrig, så här är bilderna från Håkan konserten ! :)



























Vill ni ha bilderna i full storlek och utan copyrightgrej, (Maja?), så säg till mig så skickar jag dom på msn. :)

Blev ju tvungen att se till att ingen tar åt sig äran för mina proffsfotograferade bilder, dooh!

I'm in deep debt without you I wouldn't survive <3



Ibland är ni verkligen de enda på jorden som kan få mig att le. Hur dåligt jag än mår får ni mig alltid att känna en smula lycka i tillvaron. Utan er skulle jag dö, jag skulle tyna bort. Nu tänker ni säkert att "ja sure, dom ser bra ut, men so what?", och det tycker jag mycket riktigt, jag menar who doesn't? Men det är verkligen inte varför these guys betyder så otroligt mycket, det är något annat, som jag inte kan sätta fingret på. Bra personkemi? Haha, jag vet knappt vad det betyder, men jo kanske det.


Nu när allt är skit för övrigt är ni något av det största jag lever för. It's true.

Det var bara det jag ville säga <3


Where there's gold...

Herre, jag hade nästan glömt bort hur bra den här låten med Dashboard Confessional egentligen är. Den påminner mig om så mycket, en massa betydelsefulla saker som jag alltid förknippar med den låten. Jag vet inte varför, men så är det bara. Jag tänker alltid på Barcelona när jag hör den, och gud vad jag bara vill strosa runt i den stan nu ! Och det gör jag om lite mer än två månader också.

You throw yourself
Into their arms
Mistresses have all the fun
But no one's ever there to take you home

Box up your gloves and your down coats
Bound for the sun and the west coast
Where upper crust tragedies abound

Where there's gold, there's a gold digger

~

Laddar ni ner den och lyssnar på den nu blir ni säkert fett besvikna, för sååå bra är den egentligen inte. Genomsnittsbetyget på låten jag har laddat ner är drygt tre stjärnor (även om jag självklart gav den en femma). Men det är något speciellt med musiken och texten så jag bara älskar den. Fan vad jag ska lyssna på den i höst och vinter, och bara längta ner till Spanien!

Anywayzz.... this day sucks & dashoard blir nog det ända som gör mig glad!
Pusshejsvejs.


Singing Sweet home Alabama all summer long

All summer long - Kid rock , den låten har säkert de flesta hört i sommar, och även fast den är lite uttjatad nu, så blev den verkligen the soundtrack of my summer . Den kommer alltid påminna mig om  sommaren 08, det vet jag. Jag saknar att sitta ute i skräckstugan mitt ute på vichan och sjunga med i alla årets sommarplågor.

And we were trying different things
We were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking about tomorrow

Singing Sweet home Alabama all summer long

Det stämde verkligen så bra !

  
 


~ Sometimes I hear that song and I start to sing along
And think man I'd love to see that girl again
~

I'm better off without you

Haha, jag har fixat ny design visst är jag bra? :D
Eller, njäh det är jag inte. Det blev rätt wierd faktiskt, det var tänkt att det skulle vara vitt först men det såg helt tomt och konstigt ut, så det fick bli svart och lila istället. Den lila färgen gillar jag i alla fall. Den svarta är la också bra men det känns så mörkt och ovant, men man vänjer sig väl. Och headern är bara... tja, horrible is not enough . Men jag pallar inte att fixa en ordentlig nu, det får jag göra när jag har lyckats ladda ner photoshop. Jag kommer tröttna snart igen i vilket fall, vilket jag alltid gör, tålamod är inte min grej.

I alla fall, gårdagen var rätt bra, jag var på stan helt själv och lyckades få tag i en ny plattång, vilket var otroligt efterlängtat. Sedan träffade jag Carro Ottermalm som jag inte har gjort på ett antal veckor, köpte godis och satt ute och käkade och rökte och var allmänt onyttiga, men det får man faktiskt ibland. Sedan på kvällen stack jag över till Mikaela i någon timma och typ...åt upp deras middag? Mja, jag fick ju det, men jag kände mig skylldig i alla fall, jag får alltid mat där.

Att komma över 'this guy' går väl sakta men säkert, det är allt jag kan säga. Inga andra uppdateringar i det ämnet att meddela. Jag försöker att inte tänka på det. Men det är svårt när han hela tiden råkar skriva till mig på msn och tror att jag är hans kompis, och jag måste förklara att "nej nu skrev du till fel person igen" och inse att det inte är mig han vill snacka med. Men whatever, he's a jerk och jag bryr mig inte mer.

~ I'm looking at you from another point of view 
I dont know how in hell i fell in love with you ~

- Favvolåt för tillfället typ , och det stämmer väldigt bra.

Ha det bra i alla fall, och tack för att ni läser, om det nu är någon som gör det xD
Puss :*

Throw it away forget yesterday, we'll make the great escape

Nu är det så gott som klart: Jag ska sluta skolan. Och antingen börja på en ny skola, eller ...tja göra något annat, vad vet jag inte men något jobb lär jag ju inte få. Jag ska börja ringa runt och söka platser på skolor nästa vecka typ, vart jag ska söka är jag inte hundra på än, men det löser sig väl. Göteborg har ju ganska många gymnasier.

Jag såg "honom" idag också. Och jag tror jag är över honom, äntligen, efter mer än ett år av meningslösa drömmar och falska förhoppningar. Jag vet att jag har tänkt det förut, men nu tror jag verkligen det är över. Vi kommer aldrig träffas igen, såvida vi inte springer på varann på stan men den risken är ju inte så stor. Och om vi gör det - so what? Man hälsar och går vidare, och tänker inte mer på det. Eller jo, jag kommer göra det , men det går över. I'll be over you .

Titeln är förövrigt tagen från en låt av Boys Like Girls - ett av de hetaste banden i min mediaplayer för tillfället. Jag måste säga att lastfms musiktips är ganska bra, jag har hittat 6 nya band nu nyligen som jag gillar, sånt är grymt ! :)

Aja, nu ska jag duscha och sen ska jag kolla på världens bästa supernatural eftersom jag missade det i söndags . Hoppas bara att watch-tv-shows-online-grejen gör som jag vill . Det gör den nämligen inte allt för ofta.

& note to self : kolla första säsongen av gossip girl!

intressant, hmm.

xx

RSS 2.0