I miss that town



Jag saknar London! Åk dit med mig , vava?


Idag är jag sjuk och det är tråkigt,
så nu ska ni tycka synd om mig.
Var på prakiken i alla fall, och lyckades
skämma ut mig ordentligt också, duktiga mig (Y)
Skulle egentligen kollat film med Mikaela men
mamma samtyckte inte så det blev inte så.
Ska spendera kvällen med att vara sjuk ,så underhåll mig
gärna, nästan inga pengar på mobilen though.

Puss

Before I run far away, i need to take a holiday

I just can't belive it, om en månad är jag i Spanien! Jag längtar sjukt mycket. Det känns verkligen att det snart är jul, vart man än går i stan hänger det ljusgelanger och granris; och visst det är trevligt ett tag, men när julen är över vill man bara inte se skiten längre, inte sant ? Då ska det minnsan hänga kvar till tjugonde knut, euw that makes me sick . Jag är faktiskt inget stort julfan, och har aldrig varit heller. Jag mår mest dåligt och känner mig stressad över allt som ska hinnas med. Jag har alltid avundat folk som verkligen kan se och njuta av det fantastiska med denna högtid, för jag kan det då inte. Eller jo, nu ser jag fram emot det eftersom jag vet att jag är långt härifrån då, långt från all stress, all kyla och allt pynt.

Jag behöver verkligen en resa på vintern. Den tar mig bort från det svenska klimatet, vilket verkligen behövs, och ger mig ett litet ljus i tillvaron. När man kommer hem igen är julen över och även fast man inte märker det börjar det faktiskt bli ljusare om kvällarna. Jag hatar vintern i Sverige. Den börjar alldeles för tidigt och slutar alldeles för sent. Mamma har sagt att när hon blir pensionär så ska hon skaffa en lägenhet i något medelhavsland och bo i halva året. Sounds wonderful to me.

Nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt gnällande, utan återgå till det ni höll på med, och se fram emot julen om ni nu kan det ;)
puss.

This life hasn't turned out quite the way I want it to be

Igår när jag och några kompisar satt och tittade på fil insåg jag en sak, eller insåg och insåg, jag har tänkt det en massa gånger men nu blev det plötsligt så uppenbart - jag vill bli känd . Jag vet att det låter barnsligt, men jag vill göra något med mitt liv och inte bara växa upp, gå på högskola, få något halvbra jobb, skaffa man och två barn, byta namn till Svensson, skaffa villa, volvo och hund. Jag vill bli någonting, jag vill att folk ska se upp till mig, precis som jag har sett upp till och avgudat så många kändisar.

Visst har jag haft planer om vad jag vill göra, som inte involverar att bli känd, jag har tänkt att jag ska bli polis under flera års tid, och visst det vill jag, men jag har ju bara ett liv, och det räcker inte för allt jag vill göra. Det är jätteofta jag ser någonting och tänker att "åhhh, sådär vill jag bli!", eller "det där ska jag jobba med!" . Men vad fan? Jag kan inte bli polis, flygvärdinna, skådespelare, modell, programledare och allt annat jag vill bli samtidigt !

Jag är snart 18 och har inte kommit någonvart med något av detta än, jag är redan ett år efter i gymnasiet och åren går tio gånger så snabbt som för fem år sedan. Det här är något jag tänker på och har ångest över jätteofta nuförtiden. Jag menar, jag vill inte bli gammal, utan jag vill göra allt detta medans jag fortfarande är ung. Om 15 år har jag redan passerat 30 år och sedan går det bara utför.

Hopplöst är en underdrift .

Rush together

Första dagen på praktiken idag. Det gick ganska bra, jag är väl inte bäst på hundar, men det kommer väl :) . Det var sjukt hur många hundar personalen kunde rasta på en gång, bortåt 8-10 stycken i ett ända koppel. Själv tyckte jag det var besvärligt att ha två samtidigt, speciellt när den ena satte sig på marken och vägrade gå, och den andra slet och drog som en jag vet inte vad. Men jo det var kul anyway, luktar hund gör jag också, mysigt ;>.

Innan praktiken var jag på vallhalla (tadaa, kolla vem som är duktig!) med Mikaela och simmade, 1000 meter hann vi den här gången. Fattar inte hur jag lyckades gå upp halv sju när jag somnade runt halv fyra inatt, men på något sätt i alla fall. Jag var dum nog att lyckas somna när jag kom hem från praktiken så jag missade judon, bajs på det. Men men, man kan inte göra allt .

Ska träffa Mikaela och Curre en stund sen , vad vi hittar på återstår att se, men det regnar ute så jag antar att det slutar med att vi sitter och busringer som vanligt, så sjukt barnsliga är vi , x)

Men jo . så var det med det.
pussss

den nionde november tvåtusenåtta

Ny design igen . Får väl se hur länge sen blir kvar den här gången :P
Jag har faktiskt varit duktig de sista dagarna. Jag har städat ur hela mitt gamla skrivbord, dammsugit och typ städat lite, sedan simmade jag i fredags morse med Mikaela, har varit på studiebesök på praktiskplats, varit i skolan och tränat judo en massa. Wow, jag gör saker igen!

Just det, praon blev på ett hunddagis. Rätt nöjd, verkar rätt slappt, gå på promenad i tre timmar på morgonen, och typ städa lite på eftermiddagen. Det ligger i högsbo också, så det är inte så långt :)

OCH IMORGON ÄR DET BARA 6 VECKOR KVAR TILL BARCELONA!
Heaven really is a place on earth ~~


It's only a crime if you get caught

... och det är jag tacksam för nu.
Curres planer up my ass säger jag bara xD

_______________________

Har varit med curre idag alltså,
gått på stan & so on .
inget köpt dock, bara choklad, onyttig är jag.
kvällens planer blir väl typ
bada,
dammsuga,
& checka supernatural .
jope jätteintressant.

och jo, förestennn !
jag har fått grönt bälte i judo
:D :D :D

November rain

Länge sen update, i know that, men det har inte funnits något att skriva om bara, inget intressant har hänt i mitt liv som är värt att dela med mig av. Nu är det i alla fall november, och nästa månad är jag tillbaka i Barcelona som är en av de bästa platserna på jorden. Sehr wunderbar !

Snart har jag och Maja stalkat bög-benjamin (personal på café zenit, för de som inte vet) i ett år. Sick! Haha, mitt första intryck var att "han är bög!" och trots Majas övertygelser om att han var helt straight kunde jag inte riktigt släppa mina tankar. Och vad får vi reda på cirka åtta månader senare? Jo, han är bög och har pojkvän! Haha, så gulligt :')

Vet inte varför jag började skriva om Bennie egentligen, men det är ju självklart att alla vill läsa om våra gayäventyr, mhm?

Whatever... ,
jag uppdaterar när jag känner för det.

/ Linnea xx

RSS 2.0