Heaven is a place nearby , so I won't be so far away

You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart
Always


6 år sedan.
Idag är det 6 år sedan du dog.
Du var den bästa mormor man kunde ha,
du fanns alltid där och ställde upp för mig och mamma.
Du förtjänade att få leva längre. Att få ha ett långt och lyckligt liv.
Du var inte bara som en mormor för mig, utan också som en
extra-mamma och som en nära vän.

På ett sätt är det skönt att veta att du aldrig blev riktigt sjuk,
att du dog lungt och fridfullt i en sjukhussäng, och förmodligen aldrig
kände någon smärta. Hade du levt nu så hade du varit nästan 88 år,
en ålder som inte många människor är friska när de når, om de når den alls.
Du slapp i alla fall sitta på ett ålderdomshem och tyna bort,
som så många andra gamla tyvärr får idag.

6 år som sagt. Det kan kännas som en lång tid, och det gör det på ett sätt.
Men fortfarande går det inte en ända dag utan att jag tänker på dig, och jag
saknar dig enormt mycket.

Ville bara säga det.
Vila i frid, mormor  jag älskar dig .


If tears could build a stairway and heartache make a lane
I would walk the path to Heaven and bring you back again


<3

För du är det finaste jag vet..

Jag , Maja och Sara var på Håkan Hellström på liseberg igår, för fjärde året i rad . Seriöst han blir bara bättre och bättre för varje år! Gud, den människan vet hur man underhåller en publik, jag hade inte tråkigt en sekund på en och en halv timma, trots alla människor som knödde, att det var varmt och efter att ha köat i typ tre timmar hade en aning ont överallt.

Det är inte bara för hans musik jag tycker så otroligt mycket om honom, han är verkligen den underbaraste människan på jorden. Han bryr sig verkligen om sina fans och inte minst sin hemstad! Det är när man hör Håkan sjunga "Känn ingen sorg för mig i Göteborg" som man verkligen känner hur otroligt stolt man är över att vara göteborgare. Det är en speciell känsla och ingen annan än han kan frambringa den.


För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Du är verkligen det finaste jag vet <3

Och tillsammans flyger vi söderut...

Barcelona 22-26 december, nu är det bokat och betatlat och klart allting. Äntligen har jag något att se fram emot i vintermörkret. Och i år ska jag fanemej bada också ! :D

Om 3 månader sitter jag inte hemma i kylan och har ångest inför julafton. Om 3 månader sitter jag på en uteservering, ligger på stranden, eller bara strosar runt på La Rambla . Om 3 månader känner jag mig hemma.

Ärligt talat, 3 månader är inte så lång tid!
Woho, jag längtar! <3

Every day is never ending, I need to work I'm always spending

Mina dagar suger verkligen. Jag har aldrig haft det tråkigare. Men jag orkar inte gå till skolan, ärligt talat det går verkligen inte! Jag har försökt, men jag bara sticker hem så fort jag får en chans ändå. Enough om skolan. Jag försöker att inte tänka på det.

Supernatural är nästan det ända som gör mig glad nuförtiden. Söndagar och tisdagar mellan 22 och 23 mår jag som bäst, det är faktiskt sant. Patetiskt kan man tycka, och you're welcome att göra det, men så är det.

Musiken gör också sitt till, och my friends of course . Men ärligt talat, vem kan leva så? Jag sover till ett eller två varenda morgon, sen går jag upp, sitter vid datorn, kollar på tv lite och äter. Sedan kanske jag drar ner på stan eller något en stund och sedan på eftermiddagen och kvällen är jag med kompisar eller tränar. Kommer kanske hem klockan elva, och sedan sitter jag uppe vid datorn till två elle något. Det kanske låter som värsta drömmen, men jag ska tala om att det är det verkligen inte. Jag hatar det. Jag blir så otroligt rastlös och känner mig helt onödig. Jag gör ingenting, jag jobbar inte, jag går inte i skolan och jag gör inte ens någon nytta när jag är hemma. Sånt är trevligt några veckor när man har sommarlov, men inte ett helt jävla år. I'm going insane!

Blööh jag bara gnäller hela tiden, jag måste ha världens tråkigaste blogg. Men care.
Nu ska jag dricka kaffe och laga middag och vara useless ett tag till.
Ciao .


I'm just a kid and life is a nightmare

Ååh allting suger verkligen. Jag var typ på hyfsat gott humör hela dagen men nu är det skit igen. Mamma bråkar med mig om skolan, hon säger att alla andra i min ålder klarar av skolan utom jag och blabla, men vafan, alla kanske inte är som jag? Alla kanske inte har exakt samma problem som jag? Hon vet inte hela sanningen och jag vill fan inte berätta den heller det skulle bara göra allt ännu värre.

Nu har en viss idiot i alla fall bestämt att jag ska skrivas ut ur skolan eftersom det inte är någon idé att gå kvar när jag aldrig är där. Tack så jävla mycket, när fan fick jag något att säga till om? Det är min skolgång, inte någon annans. Jag vet vad som är bäst för mig själv och ingen annan. Lämna mig bara i fred tack?

Seriöst, säkert 50% av allt vi snackar om hemma nuförtiden är skolan och allt sånt. Jag orkar inte mer, alla jagar mig och ingen tar sig tid att lyssna och försöka förstå. Ingen tror på mig när jag säger hur jag känner, och alla bara hånskrattar åt mina framtidsplaner. Fyfan vad jag hatar det, ni vet ingenting !

Jag hatar den här skiten!

We can turn our backs on the past and start over

New design. Headern blev typ konstig, men orkar inte fixa mer idag, det får bli någon gång när jag har tid och lust och ork. Jaja.. Idag har jag inte gjort ett skvatt, eller jo, jag gick till polisens hittegods i ett försök att få tag i min mobil, men utan resultat. Så om ni har ringt och smsat senaste veckan så är det inte av oförskämdhet som jag inte har svarat, den försvann alltså i lördags kväll på ettans spårvagn och jag har inte sett till den sedan dess. Rätt synd om mig kan man tycka, men jag klarar mig faktiskt ganska bra utan den, det är nästan skönt att känna sig ledig och fri, utan att folk kan nå en 24/7 .
Skulle den komma till rätta skulle jag dock vara otroligt tacksam, men det är en annan historia.

Jag har även funderat på vad jag vill göra med min framtid de närmsta åren. Jag fyller ju liksom 18 nästa sommar och då börjar vuxenlivet och ansvaret for real. Att jag ska lyckas gå kvar på kunskapsgymnasiet i två år till är liksom en omöjlighet, men jag lär inte få något jobb, inte sålänge jag är 17 och omyndig i alla fall. Jag har funderat på att åka till England och jobba som au pair (?) till nästa höst, skulle vara awesome att komma bort från Sverige något år och få gratis mat och husrum samt lön för ett (vad jag har hört) inte sååå fruktansvärt krävande arbete. Å andra sidan skulle jag nog sakna mina kompisar här hemma rätt så mycket, så jag vet faktiskt inte. Jag är inget vidare förtjust i barn heller så jag tvekar på om det är det rätta jobbet för mig, men jaja, den dagen den sorgen som man säger. Jag är inte ens 17 och ett halvt än, så än finns det tid att tänka på.

Annars blir det väl någon "kvalificerad yrkesutbildning" eller vad det kallas, som man läser intensivt i ett år eller något och sedan kan man börja jobba. Kunskapsgymnasiet är som sagt inget alternativ längre. Jag fick en ny chans att börja tvåan och sköta mig där, but I screwed it up, I blew it. Först kände jag mig helt värdelös när jag tänkte på det, men nu känner jag att det faktsikt är lugnt. Jag ska överleva tills jag är 18 och sedan blir det något helt annat :)

& bara för att jag är helt kär i den här bilden
och för att den inte har ett dugg att göra
med texten laddar jag upp den här :D

Man kan liksom inte låta bli att tycka den är hur jävla söt som helst :D
Jared <3

Hare bäst :)
Pussar <3

Forgive the urgency but hurry up and wait, my heart has started to separate, oh be my baby, I'll look after you.

Hello alla, nu är jag tillbaka igen, ber om ursäkt för avbrottet, men det är så att datorn har varit trasig så jag har inte kunnat uppdatera and so on.

Har inte allt för mycket intressant att berätta om, supernatural har börjat igen och it makes my days, my life, everyting.
Japp, jag måste erkänna något som ingen vet om; Jag älskar supernatural!

Skolan går åt helvete, but I've got my reasons for that. Ska i alla fall försöka komma igång med allt snart. Om jag bara lyckas hitta schemat vill säga.. Jaja, alla bryr sig, not. Och ja, ursäkta för världens tråkigaste update, jag skulle bara upplysa alla om att jag inte har dött, ingen intressant information att ge allmänheten om som sagt.

Måste dock påpeka att "Look after you" med The Fray är hur söt som helst typ, jag lyssnar på den over and over again.
Tycker faktiskt att ni som läser det här kan ta och lyssna på den också, om ni inte redan har gjort det :)

http://www.youtube.com/watch?v=F9xUV9GmMcU

Nu ska jag inte tråka ut er mera, have a nice day & jag uppdaterar inom kort =)

xx

Nea


RSS 2.0