November rain

Länge sen update, i know that, men det har inte funnits något att skriva om bara, inget intressant har hänt i mitt liv som är värt att dela med mig av. Nu är det i alla fall november, och nästa månad är jag tillbaka i Barcelona som är en av de bästa platserna på jorden. Sehr wunderbar !

Snart har jag och Maja stalkat bög-benjamin (personal på café zenit, för de som inte vet) i ett år. Sick! Haha, mitt första intryck var att "han är bög!" och trots Majas övertygelser om att han var helt straight kunde jag inte riktigt släppa mina tankar. Och vad får vi reda på cirka åtta månader senare? Jo, han är bög och har pojkvän! Haha, så gulligt :')

Vet inte varför jag började skriva om Bennie egentligen, men det är ju självklart att alla vill läsa om våra gayäventyr, mhm?

Whatever... ,
jag uppdaterar när jag känner för det.

/ Linnea xx

Kommentarer
Postat av: peter pc carlsson

Jag har gjort en särskilld bild och text som tack för att vi vann.

Jag skriver till dig för att du givit kommentarer i en blogg om Cancer.





Kanske är du en av de drygt 1.200 personer som har givit pengar till insamlingen hos Barncancerfonden "Den jävla idioten". Då är du en av VINNARNA och får lägga upp det som finns på länken hos den blogg som startade insamlingen.



http://enbart.blogg.se/2008/november/081102-enbart-vinnare.html





Om inte så har du din chans att bidra till insamling mot barncancer.





Peter PC Carlsson

http://enbart.blogg.se

2008-11-04 @ 18:55:24
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: G

Hejsan! Intresserade av ny design till din blogg? Nu finns en rykande färsk bloggdesign på http://babbidesign.blogg.se Kika in, välkommen!

2008-11-04 @ 19:03:28
URL: http://babbidesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0